lauantai 2. helmikuuta 2013

Hernepastaa

2 dl herneitä liotettuina ja keitettyinä
0,5 sulatettua pakastepinaattia (toimii todistettavasti ilmankin, mutta väristä tulee nätimpi)
oliiviöljyä
valkosipulia
mustapippuria
suolaa
pinjansiemeniä
kunnolla basilikaa
ripausoreganoa
aavistus minttua

Valmistin kuten pinattipastan, mutta laitoin kastikkeen lopuksi sauvasekoittimella soseeksi ja lisäsin vielä yhden puristetun valkosipulinkynnen ja lorauksen neitsytoliiviöljyä, ja pinjansiemenet tulivat kokonaisina pinnalle. Pastana toimi tällä kertaa spaghetti. En suosittele juustoa ainakaan siinä tapauksessa, että mukana on pinaattia, sillä jostain syystä juusto tappaa tästä kaiken raikkauden.

MasterChef-Aila teki muuten viime tiistain jaksossa hernelasagnea, jota pitää muistaa joskus kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti