sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Canneloni!

Olen ollut nyt reilun viikon sairaslomalla vahan ystäväni uupumuksen takia, ja nyt alan huomata selviä toimpumisen merkkejä. Olen nyt laittanut ruokaa kolmena peräkkäisenä päivänä ja saanut jopa keittiön siivottua. Tänään jopa kehittelin varsin toimivan reseptin, tai oikeastaan parikin. Keittiö on edelleen aivan sekaisin, mutta mitä siitä. Minä tein canneloneja!

Lohi- ja sienicannelonit kapriskastikkeessa

Lohitäyte:
n. 300 grammaa lämminsavulohta
1 raaka kananmuna
loraus kermaa
mustapippuria

Laitoin kaikki ainekset sekaisin monitoimikoneessa.

Sienitäyte:
1 sipuli
tölkillinen (olisiko ollut 200 grammaa) sekasieniä (rouskuja, tatteja ja herkkusieniä)
mustapippuria
1 pieni, kypsä peruna
1 muna
loraus kermaa
voita

Silppusin sipulin ja kuullotin sen pannulla voissa. Lisäsin sienet hetkeksi. Pistin kaikki ainekset monitoimikoneessa sekaisin.

Kapriskastike

Tein tavallisen valkokastikkeen (n. 70 grammaa voita, reilut 2 ruokalusikallista vehnäjauhoja, 7 desilitraa maitoa) ja lisäsin lopuksi purkillisen kapriksia.

Täytin cannelonit ja ladoin ne voideltuun uunivuokaan. Kaadoin päälle kastikkeen, raastoin pinnalle hieman grana padana -juustoa ja paistoin uunissa 225 asteessa puolen tunnin ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti