lauantai 9. marraskuuta 2013

Sieniä, papuja, kvinoaa

Huonoina päivinä helposti unohdan, että on olemassa muutakin helppoa, nopeaa ja hyvää ruokaa kuin pastaa. Tänään muistin, että on olemassa tällaista:

Kvinoa-sienipannu

2 dl kvinoaa
2 sipulia
pieni pussillinen vihreitä pakastepapuja
purkillinen sekasieniä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Keitin kvinoan pakkauksen ohjeen mukaan. Pilkoin sipulit ja paistoin ne öljyssä pannulla. Heitin joukkoon sienet ja annoin niiden paistua kunnolla. Lisäsin jäiset pavut sekä mausteet, annoin lämmetä ja hautua hetken.

Jogurttikastikeen tein puristamalla turkkilaisen jugurtin joukkoon valkosipulinkynne. Lopuksi maustoin kastikkeen vielä suolalla.

Lähes käsittämättömän yksinkertaista ja todella toimivaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti