tiistai 15. joulukuuta 2015

Mari-täti löllöttelylomalla

Reilu kuukausi takaperin minusta alkoi tuntua, että eteläisen Suomen loputon, pimeä välikausi nurjertaa minut kokonaan. Oli siis radikaalien toimenpiteiden aika: varasin pakettimatkan etelään.

Matkakohteeksi valikoitui Kap Verde. Olen jo pitkään rakastanut Cesaria Evoran musiikkia ja tänne pääsee suoralla lomalennolla Helsingistä varsin kohtuulliseen hintaan.

Toistaiseksi vaikuttaa aivan ihanalta. Minulle tosin luvattiin, ettei täällä olisi mitään tekemistä eikä mitään nähtävää, mutta minusta vaikuttaa, että tällä olisi vaikka mitä houkuttelevaa puuhaa. Patikointia, sukelluskurssia, snorklausta, surffausta, purjehdusta ja useampikin kylä tai pieni kaupunki tutkittavaksi, ja kymmeniä kilometreja valkohiekkaista rantaa. Lisäksi hotellissamme on kissakahvila.

Hotellimme näyttää siltä, että hiekkalinna ja moskeija ovat tehneet yhdessä lapsen.

Tämä kissa tuli läheisyyteemme aamupäiväunille, kun nautimme aamukahvia.

Vaikuttaa siltä, että kissoista pidetään hyvää huolta. Ne ruokitaan päivittäin ja eläinlääkärikin vierailee paikalla säännöllisesti.Kissakahvilassa voi halutessaan syödä aamiaista. Se on käytännössä ulkona, joten minua ei aivastuta yhtään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti