lauantai 24. marraskuuta 2012

Pinaattipastaa

Täydellinen ruoka, kun jääkaappi on tyhjä, ei oikein jaksaisi käydä kaupassa ja ruokaa on saatava. Pakastimessa on aina hyvä olla pussillinen pinaattia. Toiminee nokkosversionakin hyvin. 

Kaadoin pannulle runsaan lorauksen oliiviöljyä. Viipaloin kaksi valkosipulinkynttä ohuen ohuiksi siivuiksi ja heitin hetkiseksi oliiviöljyyn paistumaan. Lisäsin sen, mitä pakastepinaatti-pussillisesta oli jäljellä (olisiko ollut 150 grammaa), annoin pinaattikuutioiden sulaa ja kypsyä rauhassa pannulla. Perään vielä runsaahko määrä suolaa ja pippuria sekä toinen runsas loraus oliiviöljyä. Sekoitin kypsän spagetin kanssa ja ripottelin pälle vielä vähän pippuria ja grana padanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti