perjantai 9. marraskuuta 2012

Liemi-innovaatio


Kasvislientä keitettyäni katselin surullisia, velttoja liemivihanneksia kattilan pohjalla ja jälleen kerran surin. On yksinkertaisesti kamalaa heittää ruokaa pois, vaikka kyse sitten olisikin syömäkelvottomiksi keitetyistä biojätteistä. Luonnollisestikin nimittäin keitän liemeni kaikista sellaisista kasviksenpätkistä, jotka muuten menisivät suoraan roskiin. Kerään niitä isoon pakasterasiaan pakastimeni alalokeroon, ja kun lokero on täynnä, keitän lientä. Suosittelen.

Hetken siinä surtuani muistin mehulinkoni, ja päätin uskaliaasti syöttää sille vetiset liemivihannekseni. Sain hyvin rasvaisen ja vaikeasti pestävän mehulingon, paljon lisää lientä ja kuivahkon, helposti biojätteeseen sujahtavan mäskipanoksen. Mainiota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti